Anecta har agerat finansiell rådgivare åt danska PCSCHEMATIC när investmentbolaget Pamir Partners förvärvar en majoritet av aktierna.


Svenska Pamir Partners förvärvar det danska CAD-mjukvarubolaget PCSCHEMATIC

PCSCHEMATIC är en intuitiv och användarvänlig CAD-mjukvara inom avancerad design för elektriska och pneumatiska diagram. Bolaget har stora ambitioner för framtiden och är dedikerade till att utveckla och stärka sin marknadsposition på hemmaplan och utomlands. Företaget är också i färd med att utveckla en spännande ny plattform för sina program, som kommer att ge användarna en ännu mer effektiv och integrerad upplevelse i deras vardag.

I en process där PCSCHEMATIC vill säkerställa ett smidigt och stabilt generationsskifte för grundaren Ove Larsen har bolaget ingått avtal med det svenska investmentbolaget Pamir Partners som förvärvat aktiemajoriteten i PCSCHEMATIC. Tillsammans med resten av organisationen ska de se till att PCSCHEMATIC fortsätter att genomsyras av den starka kultur och värderingar som kunderna och affärspartnerna känner till.

Ett stort tack till Anecta som har varit vår partner under hela processen och säkert väglett oss tillsammans med Pamir Partners.

– Hanne Rossen & Dorthe Larsen, VD respektive försäljningschef för PCSCHEMATIC

 

Nu byter vi namn till Translink Corporate Finance

Vi har sedan flera år varit en del av Translink Corporate Finance. Nu tar vi steget fullt ut. Vi kommer även fortsättningsvis ha ett starkt lokalt fokus och engagemang. Den enda skillnaden är till det bättre. Med en starkare internationell förankring kommer vi att kunna ge våra lokala uppdragsgivare ännu bättre service och skapa ännu bättre affärer.

Välkommen till Translink Corporate Finance >>