Sälja företag? Låt oss bli din rådgivare

Att sälja ett företag kan vara en känslomässig bergodalbana. Det är kanske ett företag som du har drivit upp från grunden, eller så kan det vara ett familjeföretag som har funnits i generationer. Och även om du ska sälja ett företag som du själv har förvärvat en gång, så har du säkert ändå lagt in din själ och hjärta i att skapa ett framgångsrikt företag. Något som har kostat dig många, långa timmar och stor energi. Du är kunnig inom ditt gebit. Låt oss, som rådgivare när du ska sälja ditt företag, hjälpa dig med det som vi har en gedigen erfarenhet och kunskap av. Kanske är det första gången som du är en del av en företagsförsäljning? Som rådgivare vet vi hur snårigt det kan verka med alla processens delar. Därför har vi valt att lägga stort fokus på att bli rådgivare som du kan luta dig tryggt emot.

 

Rådgivare för dig som ska sälja företag

Det är viktigt för oss att du har full insyn i alla faser när du ska sälja ditt företag. Därför har vi full kompetens som rådgivare inom alla delar som ingår när det gäller att sälja företag. Vi finns tillgängliga med vår expertis som rådgivare i alla inledande faser, innan en försäljning drar igång, under själva försäljningen och ända tills efter alla avtal är färdiga och ett övertag är gjort. Vi vill att du ska känna dig trygg under hela den processen eftersom det inte bara är själva transaktionen och avtalet som ingår i att sälja företag. Vi anser att vår roll som rådgivare är att bistå dig med all information, råd, aktiv hjälp och stöttning för bästa möjliga affär.

 

Stöd under hela processen

Sälja företag är en process som kan pågå under mycket lång tid. Idag är det inte heller ovanligt att det är en process där du ska sälja ditt företag till en intressent som finns utomlands. Hur vet du rimligheten i ett bud från ett företag som du aldrig hört talas om, och som finns i ett land som du inte har kunskap om? Med lång kunskap och stor erfarenhet av över 30 marknader över hela världen, är vi trygga i att kunna erbjuda dig våra tjänster som rådgivare. När du kontaktar oss börjar vi med en analys av ditt företag och en strategi för bästa möjliga försäljning. Du får vår hjälp med att presentera ditt företag på bästa sätt för möjliga köpare, som vi tar fram och kontaktar. Det är vårt uppdrag som rådgivare att leda dig tryggt, engagerat och målmedvetet ända fram tills avtalet är signerat och allt efterarbete är klart. Välkommen med dina tankar och funderingar gällande ditt företags försäljning.