Anlita oss M&A-rådgivare

När det kommer till göra lönsamma företagsöverlåtelser kan våra M&A-rådgivare vara avgörande. M&A står för Mergers and Acquisitions där du får hjälp av en av våra oberoende rådgivare. Vi utför nationella och internationella affärstransaktioner oavsett storlek på företag och bolag. Du kan vända dig till oss oavsett verksamhetsområde och du får tillgång till ett stort nätverk av experter.

Vi samarbetar med branschspecialister för att våra M&A-rådgivare ska kunna hjälpa dig till ditt livs affär. Våra experter besitter kunskap om olika marknader och kan hjälpa till med sektorsexpertis. Genom vårt breda nätverk har vi också kontakter med många potentiella köpare och säljare. Vi hjälper dig oavsett om det är försäljning eller expansion du är ute efter.

M&A-rådgivare gör skillnad

En M&A-rådgivare är en expert på affärstransaktioner vilket ger inte bara dig trygghet, det ger även potentiella köpare trygghet. Vi har väl genomarbetade processer och arbetssätt som säkrar kvalitet på alla affärer vi är med och förhandlar. Vårt mål är att underlätta vid expansionsprojekt såväl som att planera strategier inför förvärv. Våra M&A-rådgivare erbjuder bland annat:

-Brett kontaktnät av beslutsfattare och expertis inom många olika branscher

-Finansiell rådgivning inför nyförvärv eller expansion

-Hjälp med internationella försäljningar och företagsanalyser

-Juridisk rådgivning och skatterådgivning

-Konkurrensutsatta försäljningsprocesser

-Försäljning av hela bolag eller försäljning av andel

Vi har många nöjda kunder och delar gärna med oss av lyckade kundcase, för när du väljer oss som M&A-rådgivare ska du känna dig trygg. Vi sätter högt värde vid att bli din exklusiva partner när du behöver affärsrådgivning. Du får personlig service där vi arbetar målmedvetet och med rätt expertis inför varje steg.

Vi gör skillnad

När det kommer till försäljningsprocesser eller försvarsprocesser är varje affär unik. Därför arbetar våra M&A-rådgivare med att ta fram underlag som är anpassade utefter varje kunds specifika omständigheter och behov. För att säkra högsta möjliga värde för bolaget och aktieägare vid en försäljning arbetar vi även med konkurrensutsatt försäljningsprocess. Därför kommer våra M&A-rådgivare att göra en noggrann analys av företaget. Eftersom delaktighet är viktigt ser vi till att du blir guidad och får råd under hela försäljningsprocessen.

Är du intresserad av förvärv kan M&A-rådgivare hjälpa dig med att göra marknadsanalyser och hitta de allra bästa marknadsandelarna. Vi hjälper till inom den svenska marknaden såväl som internationellt. Vårt breda internationella nätverk ger oss möjlighet att hitta förvärvs- och expansionsmöjligheter för lyckade transaktioner.

Oavsett om du står inför att sälja företag och bolag eller vill ha rådgivning kring hur du kan expandera finns våra experter här för dig. När du kontaktar oss ser vi till att du får matchande kompetens och expertis. Därför ska du inte tveka att kontakta oss om du har frågor.