Företagsförsäljning som maximerar värdet

Vi har utarbetat försäljningsprocesser och arbetsflöden vid företagsförsäljning som maximerar värdet av affären. Genom att bland annat arbeta med konkurrensutsatta försäljningar av bolag och företag ökar chansen för lyckade försäljningar. När du vänder dig till oss gällande företagsförsäljning får du tillgång till ett stort team av experter. Vi har även ett stort internationellt nätverk i över 30 länder. I vårt nätverk finns bland annat finansiella köpare och strateger.

När du kontaktar oss angående företagsförsäljning ser vi till att rätt specialist finns vid din sida i alla steg under försäljningsprocessen. Vi vet att bolagsförsäljningar är komplexa transaktioner som kräver många olika kompetenser. Hos oss ser vi till att handplocka det team som är branschexperter inom området.

 

Företagsförsäljning, arbetsprocesser gör skillnad

En lyckad företagsförsäljning kräver arbetsprocesser, förberedelser och förhandlare. Hos oss hittar du all den expertis som krävs för lokala såväl som internationella företagsförsäljningar. Vi är M&A-rådgivare som kan alla typer av marknader och onoterade bolag. Några anledningar till att vi lyckas med din företagsförsäljning är:

  • Vi hjälper dig att förbereda inför försäljning med projektvägledning
  • Vi maximerar värdet inför företagsförsäljning
  • Genom vårt nätverk av potentiella köpare kan vi identifiera idealköparen
  • Framtagande av material och sammanställning av företagsinformation
  • Konkurrensutsatt försäljningsprocess

När du anlitar oss finns vi där från när du börjar tänka på försäljning tills överlåtelseprocessen är färdig. Efter försäljningen hjälper vi dig med rådgivning. Vi hjälper också till med marknadsexpansion och förvärv. Vi månar även om transparens och sätter stort värde vid affärsetik.

 

Vi hjälper dig från start till lyckad affär

Överväger du en företagsförsäljning kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa tidpunkten. Du kan vända dig till oss för att sälja hela bolag eller andelar av bolag. Vårt team kännetecknas av serviceanda i kombination med den målmedvetenhet som behövs vid affärstransaktioner. Genom att vi samlar noga utvalda expert inom olika områden ser vi till att inga detaljer förbises. Utifrån bolagets förutsättningar arbetar vi fram en affärsplan där varje steg analyseras för att försäljningen ska maximera vinsten. Ett bolagsvärde kan vara svårt att bedöma men våra expert har gedigen erfarenhet av komplexa transaktioner.

För att affärstransaktioner ska bli så lyckade som möjligt krävs det först väl genomförda analyser och sammanställningar. Hos oss hittar du analytiker och strateger som kan alla typer av bolag och företag. Vi gör alltid den research som krävs och arbetar effektivt för att våra kunder ska göra sitt livs affär. Därför ska du inte tveka att kontakta oss om du står inför att sälja ditt företag. Du kan boka in en tid med oss så börjar vi förbereda de första stegen inför försäljningen. Till oss kan du också vända dig för att diskutera framtidsplaner; vi ser till att du lyckas.

Nu byter vi namn till Translink Corporate Finance

Vi har sedan flera år varit en del av Translink Corporate Finance. Nu tar vi steget fullt ut. Vi kommer även fortsättningsvis ha ett starkt lokalt fokus och engagemang. Den enda skillnaden är till det bättre. Med en starkare internationell förankring kommer vi att kunna ge våra lokala uppdragsgivare ännu bättre service och skapa ännu bättre affärer.

Välkommen till Translink Corporate Finance >>