Vi hjälper dig med bolagsförsäljning

Inför en bolagsförsäljning krävs en god planering och många förberedelser för att det ska bli rätt. Du måste tänka på skatteavtal och stora juridiska frågor innan ens du lägger ut ditt bolag till försäljning. Det krävs även en plan för hur din bolagsförsäljning ska gå till. För att få det mesta ur din bolagsförsäljning borde du vända dig till oss. Vi är erfarna rådgivare som länge har arbetat med att hjälpa våra kunder att sälja bolag.

Vårt dedikerade team finns där för dig för att göra bolagsförsäljningar enkelt för dig. Vi har många års erfarenhet av försäljning av bolag och vårt mål är att hjälpa dig att få det högsta möjliga värdet av försäljningen. Ring eller maila oss gärna så vi kan hjälpa dig i processen. Vårt mål är att göra det enkelt för dig och att arbeta tillsammans med dig. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på frågor kring våra tjänster och om bolagsförsäljning. Vi ser fram emot att jobba med dig.

Trygg bolagsförsäljning med oss

Bolagsförsäljning kommer med många steg som du måste uppnå och förstå. Blir det inte rätt kan det bli kostsamt. I värsta fall kan försäljningen inte ens gå igenom. Vi förstår varje steg som man måste ta för att sälja ett bolag och du kan lämna över hela ansvaret till oss. Vårt företag tar aldrig några genvägar utan vi jobbar tillsammans med dig för att uppnå det bästa resultatet. Vi bokar alltid in ett möte tillsammans med dig för att vi ska förstå vad det är du är ute efter. Du kan känna dig trygg med oss och det vi erbjuder dig. Vårt mål är att göra din bolagsförsäljning enkel. Vi ger dig all information som du behöver för att ta dig vidare.

Stöd och råd med förhandlingar

Förhandlingar är något som tar mycket tid och energi. Du ska hålla koll på juridiska frågor, skatt och avtal för att det ska bli rätt. Under förhandlingarna hjälper vi dig att göra det enklare så att du kan känna dig tryggare. Som rådgivare vet vi precis vad som krävs för att försäljningen ska gå igenom för det bästa priset. Men vi arbetar också för dig och dina intressen vilket innebär att vi alltid sätter din vilja först. Vi finns tillgängliga under hela processen för att sälja ditt bolag på ett tryggt och säkert sätt. Du kan kontakta oss långt innan du planerar att sälja. Vi kan då hjälpa dig att arbeta fram en plan inför bolagsförsäljningen. Den kan inkludera att öka intresset som finns på marknaden av att köpa just ditt bolag. Vi kan dessutom hjälpa dig med både försäljning inom Sverige, men även utomlands tack vare vår långa erfarenhet.