Miss Group förvärvar Seravo

Miss Group fortsätter sin tillväxt på den finska marknaden genom att förvärva Seravo


Anecta Translink har ännu en gång agerat rådgivare åt Miss Group vid förvärvet av finska hostingbolaget Seravo.

Seravo grundades 2011 och är en av världens snabbaste leverantör av WordPress-server inom premiumtjänster och underhåll för över 4 000 WordPress-webbplatser.

Eftersom Seravo har blivit marknadsledande inom sin WordPress-fokuserade kategori i Finland är vårt naturliga nästa steg att replikera framgången internationellt under Miss Groups vingar till förmån för alla deras befintliga och framtida kunder.

– Otto Kekäläinen, grundare av Seravo.

Transaktionen är det tredje på den finska marknaden för Miss Group inom loppet av 12 månader, tillsammans med förvärven av MMD Networks i mars 2021 och Euronic i april 2020.

Seravo har utvecklat en skalbar, återkommande intäktsaffärsmodell med hög tillväxt, imponerande meriter och Miss Group är väl positionerat för att sälja Seravos WordPress SaaS-produkt och tjänster till vår globala kundbas.

– Mattias Kaneteg, grundare och VD för Miss Group om det senaste förvärvet.

Anecta Translinks transaktionsteam bestod av Fredrik Ullberg och Ruben Moring.

Anecta kommenterar

Seravo är ett fint tillväxtbolag som får den rätta ägaren för framtida affärstillväxt. Miss Groups buy-and-build resa fortsätter och det känns bra att vårt uppdrag för Miss Group nu börjar utvidgas till nya marknader.

Fredrik Ullberg, Partner Anecta