Vårt erbjudande

Vi bistår vid försäljning och förvärv av företag och förmedlar i huvudsak bolag som omsätter 20 till 300 MSEK.

VAD VI GÖR

Vi hjälper till att genomföra ägarförändring i bolag. Vi hittar potentiella köpare och skapar en konkurrensutsatt säljprocess. Vi åtar oss också sök- och köpuppdrag samt rena värderingsuppdrag.

Vi arbetar utan geografiska begränsningar, även internationellt. Anecta är en del av Translink Corporate Finance, ett internationellt nätverk av rådgivare inom Mergers & Acquisitions.  Via nätverket kan vi hitta köpare och säljare över hela världen.

VILKA VI ÄR

Anecta grundades 2008 och har några av marknadens mest erfarna företagsmäklare och transaktionsrådgivare. Vi har erfarenhet av 100-tals företagsöverlåtelser. Vi kombinerar gedigen finansiell kunskap med operativ företagsledningserfarenhet.

VARFÖR ANLITA OSS?

Vi är en oberoende företagsmäklar- och transaktionsrådgivningsfirma med särskilt fokus på att skapa värde för våra uppdragsgivare.  Flexibilitet, noggrannhet och gedigen branschkunskap i många olika branscher gör att vi tillför värden utöver att skapa en konkurrensutsatt säljprocess. Vårt oberoende gör att vi alltid anstränger oss extra för att hitta den bästa köparen eller säljaren.  Vi har också ett eget högkvalificerat analysteam.

Stockholm:
Birger Jarlsgatan 41 B
111 45 Stockholm